Rangers zadeli sedemkrat

Foto: Žurnal24 Rangers so ponižali Toronto. (Foto: Reuters)
V ligi NHL so hokejisti Floride doma po podaljšku z 2:3 klonili proti Columbusu. Najvišjo zmago so dosegli New York Rangers, ki so s 7:0 premagali Toronto.
Oglej si celoten članek

Tekmo med Florido in Columbusom je v podaljšku odločil R.J. Umberger. Columbus je do podaljška prišel le 53 sekund pred koncem rednega dela, ko je zadel Antoine Vermette. Za goste je zadel še Fedor Tjutin. Za Florido sta v prvi tretjini zadela Cory Stillman in David Booth.

Vratar Minnesote Niklas Backstrom se je vrnil po poškodbi in zbral 37 obramb ter pomagal svojemu moštvu do visoke zmage proti Calgaryju (6:0). Martin Havlat je dosegel dva gola in podajo, zadeli pa so še Mikko Koivu, John Madden, Cal Clutterbuck in Chuck Kobasew.

Še višjo zmago pa so dosegli hokejisti New Yorka, ki so na domačem ledu s 7:0 premagali Toronto. Daleč najboljši igralec domače ekipe in tekme je bil Marian Gaborik, ki je tekmo končal s štirim zadetki in podajo. Gaborik je pred dnevi obsedel na klopi za rezervne igralce, le nekaj ur po novici, da bo Brandon Dubinski zaradi poškodbe odsoten tri tedne, pa je slovaški reprezentant zablestel. Poleg že omenjenega hokejista so zadeli še Brian Boyle, Ruslan Fedotenko in Mats Zuccarello, Henrik Lundqvist pa je zbral 22 obramb.

Liga NHL
N.Y. Rangers
: Toronto Mapole Leafs 7:0
Florida Panthers : Columbus Blue Jackets 2:3 (podaljšek)
Calgary Flames : Minnesota Wild 0:6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.