Rangersi z dobro igro poplačali ''dolg''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V New Yorku so Rangersi kljub uvodnemu zaostanku premagali Minnesoto s 4:1, bolj tesno pa je bilo v Vancouvru, kjer je Winnipeg zadetek za poraz z 1:2 prejel slabih deset minut pred koncem dvoboja.
Oglej si celoten članek

Newyorčani so v najdaljšem nizu domačih tekem v zgodovini. Skupaj jih bodo v tem delu igrali kar devet, nocoj je bila na sporedu osma. A kljub podpori navijačev se Rangersi na teh tekmah niso ravno izkazali, na sedmih so osvojili le štiri od 14 možnih točk.

Tako so si proti Minnesoti želeli novi točki. Ti so dosegli predvsem po zaslugi druge tretjine. V prvi so izničili zaostanek z 0:1, v drugi pa sta zadela Carl Hagelin in Mats Zuccarello za vodstvo s 3:1, končni izid pa je v zadnji tretjini postavil Chris Kreider.

"Navijačem smo to zmago dolgovali. Njihova podpora je bila velika, mi pa jim nismo vrnili z dobrimi igrami," je po zmagi dejal rezervni vratar, novinec Cam Talbot, ki je v vratih zamenjal Henrika Lundqvista.

Večer rezervnih vratarjev

V Vancouvru je moral na led prav tako rezervni čuvaj mreže, saj se je poškodoval Roberto Luongo. Vstopil je Eddie Lack, ki je v svojo mrežo spustil en plošček. Evander Kane je takrat, sredi druge tretjine, izenačil za Winnipeg, zmagoviti zadetek pa je sredi zadnjega dela igre dosegel Chris Tanev.

V ponedeljek je v ligi NHL na sporedu kar 14 dvobojev – Los Angeles Kings z Anžetom Kopitarjem bo gostil Dallas, nato pa se bo tekmovanje nadaljevalo 27. decembra.

Liga NHL, rezultati:

New York Rangers : Minnesota Wild 4:1
Vancouver Canucks : Winnipeg Jets 2:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.