Rangersom zimska klasika pred 41.000 gledalci

Foto: Profimedia new york rangers
Onstran Atlantika je bilo ponoči vse v znamenju tradicionalne novoletne zimske klasike.
Oglej si celoten članek

Tekmo na prostem na novega leta dan so po podaljšku dobili igralci moštva New York Rangers, ki so na baseball igrišču Mets Citi Field v newyorškem športnem kompleksu Flushing Meadows v Queensu premagali Buffalo Sabres s 3:2.

Na jubilejni deseti zimski klasiki se je zbralo 41.821 gledalcev, ki so lahko videli pet golov. Rangers so po prvih dvajsetih minutah tekme pod odprtim nebom vodili že z 2:0. V polno sta zadela Paul Carey in Michael Grabner.

Buffalo je zmanjšal zaostanek z zadetkom Sama Reinharta, ki je ob igralcu več zadel po 56 sekundah druge tretjine. Sablje iz mesta bizonov so poravnale izid po 27 sekundah tretje tretjine, ko je bil uspešen Rasmus Ristolainen. J.T. Miller je po koncu rednega dela vseeno poskrbel, da je zmaga na zimski klasiki ostala v New Yorku, ko je ob igralcu več zadel v tretji minuti podaljška.

Izkazala sta se oba vratarja. Henrik Lundqvist je zaustavil 31 strelov Buffala, medtem ko je vratar Sabres Robin Lehner tekmo končal z 39 obrambami.

Ekipa Los Angeles Kings, za katero igra slovenski hokejski as Anže Kopitar, bo stopila na led v noči na sredo, ko bo gostovala pri Edmonton Oilers. Kralji so z 51 točkami drugi v razvrstitvi pacifiške skupine.

Liga NHL, izidi:

Buffalo Sabres - New York Rangers 2:3 (podaljšek)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.