Ranieri: "Nisem suženj sistema"

Foto: Reuters claudio ranieri inter Foto: Reuters claudio ranieri inter Foto: Reuters claudio ranieri inter Foto: EPA claudio ranieri inter
Novi Interjev trener Claudio Ranieri bo debitiral proti Bologni. Reneja Krhna "Nisem suženj nobenega sistema," pravi nekdanji šef stroke Juventusa, Chelseaja in Rome.
Oglej si celoten članek

Novi Interjev trener Claudio Ranieri se bo prvič usedel na klop na uvodni tekmi  4. kola Serie A proti Bologni. Ustoličen je bil pred dnevi, potem ko je v sredo izgubil službo Gian Piero Gasperini, ki mu je na petih uradnih tekmah "uspelo" štirikrat izgubiti in dodati en remi. Gasperinijev naslednik je napovedal, da ga ni strah uvedbe nove taktike, verjetno pa bo moral nadomestiti tudi odsotnost Wesleyja Sneijderja, ki je v petek na treningu staknil manjšo poškodbo.

"Ideja je nadaljevati z enako taktiko, vendar pa se to lahko popolnoma spremeni že jutri. Nisem suženj nobenega sistema," je razložil Ranieri, ki je prepričan, da Diego Milito in Giampaolo Pazzini lahko igrata skupaj v napadu. In to uspešno. Novinarji so privlekli na plano tudi vprašanja o Josejo Mourinhu. Oba trenerja povezuje delovanje tako v Interju kot Chelseaju. "Nisem tu, da bi karkoli radiral. Zgodbe o Mourinhu in Heleniu Herreri so neizbrisen del Interjeve zgodovine. V medijih sva bila sicer nasprotnika, vendar je Portugalec trener, ki ga globoko spoštujem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.