Raptorsi dominantni v gosteh, poškodba Curryja

Foto: Profimedia toronto raptors
V severnoameriški ligi NBA je bilo v noči na soboto na sporedu deset tekem.
Oglej si celoten članek

Moštvo Toronto Raptors je v noči na soboto vknjižilo že četrto zaporedno zmago v gosteh. Tokrat so s 102:95 premagali gostitelje Washington Wizards in se utrdili v vodstvu vzhodne konference.

Kanadčani so prejšnje tri tekme proti Washingtonu izgubili, tokrat pa so po slabem začetku in izidu 4:16 strnili vrste in v drugem polčasu prevladali na igrišču. Za 44. zmago v sezoni je bil kriv tudi prvi strelec ekipe DeMar DeRozan, ki je dosegel 23 točk, CJ Miles je prispeval 20 točk. Toronto je tokrat zmagal že na deseti tekmi od zadnjih enajstih, v noči na ponedeljek pa bo v domači dvorani gostil Charlotte Hornets.

Branilci naslova Golden State Warriors so se morali v gosteh potruditi za zmago nad Atlanta Hawks, izid je bil 114:109. Stephen Curry je za gostujočo ekipo dosegel 28 točk, a je moral v tretji četrtini zaradi poškodbe predčasno na klop. Poškodoval se je že v prvem polčasu, bolečine pa nato niso pojenjale, zato je konec tekme dočakal na klopi.

Liga NBA, izidi:

Orlando Magic - Detroit Pistons 115:106 (podaljšek)
Philadelphia 76ers - New Orleans Hornets 110:99
Atlanta Hawks - Golden State Warriors 109:114
Washington Wizards - Toronto Raptors 95:102
Chicago Bulls - Dallas Mavericks 108:100
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets 102:108
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 96:103
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder 116:124
Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 116:108
Los Angeles Clippers - New York Knicks 128:105

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.