"Rasistu" Tottiju štiri tekme

Foto: Žurnal24 Francesco Totti bo zaradi grobega prekrška nad Balotellijem počival kar štiri te
Francesco Totti, kapetan Rome, si je zaradi udarca Interjevega Maria Balotellija na finalni tekmi italijanskega pokala prislužil kar štiri tekme prepovedi igranja.
Oglej si celoten članek

Kapetan italijanskega nogometnega prvoligaša Rome Francesco Totti zaradi napada na tekmeca v finalu pokala ne bo smel igrati na naslednjih štirih tekmah v tem tekmovanju. Totti je nedavno v finalu italijanskega pokala tik pred koncem tekme brcnil tekmeca iz vrst milanskega Interja Maria Balotellija in dobil rdeč karton.

Disciplinska komisija italijanske nogometne zveze (FIGC) se je odločila za strogo kazen. Totti pa je, potem ko je obžaloval svoje dejanje, zanikal, da bi bila njegova brca rasističnega značaja. Temnopolti Balotelli je namreč trdil, da ga je Totti obkladal z rasističnimi izrazi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.