Ratchuk samovoljno prekinil pogodbo

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Hokejist Telemacha Olimpije Mike Ratchuk se je odločil za enostransko prekinitev pogodbe z ljubljanskim klubom. Američan se je želel vrniti v domovino k bolnemu očetu, česar v klubu niso odobrili, zato je danes na samovoljno zapustil Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Ameriški hokejist Mike Ratchuk je kot vse kaže prekinil pogodbo s Telemach Olimpijo. Na sestanku z direktorjem Matjažem Sekljem je 24-letnik izrazil željo, da bi se vrnil v domovino k bolnemu očetu. Zmaje v naslednjih tednih čaka najpomembnejši del sezone, saj si bodo poskušali zagotoviti eno izmed dveh preostalih mest v končnici lige Ebel, zato si odhoda igralcev ne morejo privoščiti. Ratchuk je kljub temu vztrajal pri prekinitvi sodelovanja in danes samovoljno zapustil Slovenijo. Olimpija je pri IIHF (Mednarodna hokejska zveza) že sprožila postopek za zaščito svojih interesov.

Ratchuk se je Olimpiji pridružil pred letošnjo sezono. V ligi Ebel je zaigral na 42 tekmah in dosegel 11 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.