Ratejeva s četrtim izidom sezone

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Martina Ratej je v težkih pogojih zabeležila odličen rezultat (62,70 m).
Oglej si celoten članek

Atletinja Martina Ratej, slovenska rekorderka, je na zimskem državnem prvenstvu v metih v Domžalah kopje vrgla 62,70 metra in dosegla četrti izid sezone na svetu. "V zelo slabih pogojih, v dežju in šestih stopnjah Celzija, je zelo dobro začela sezono," je pojasnil njen trener Andrej Hajnšek.

Le štiri prek 60 metrov

Pred Ratejevo so po izidih sezone le tri Avstralke; Kimberley Mickle (66,12 m), Kathryn Mitchell (66,10 m) in Kelsey-Lee Roberts (63,91 m). Vse ostale so vrgle manj, kot 60 m na čelu s petouvrščeno Ukrajinko Hanao Hacko-Fedusovo (59,55 m).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.