Raul še kar zbira lovorike

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zimzeleni Španec Raul Gonzalez se ne da. Kljub 34 letom v nogometu še ni rekel zadnje. Skupaj s Schalkejem je na začetku sezone 2011/12 osvojil superpokal, potem ko so varovanci varovanci Ralfa Rangnicka premagali Borussio iz Dortmunda.
Oglej si celoten članek

Schalke je v finalu nemškega nogometnega superpokala v Gelsenkirchnu premagal Borussio iz Dortmunda in osvojil še drugo lovoriko. Nemški pokalni prvak je nemškega državnega prvaka ugnal s 4:3 po streljanju enajstmetrovk, pred tem pa ekipi nista zadeli (0:0).

Po Neuerju novi talent v Schalkejevih vratih

Dvoboj je odločil 22-letni vratar ekipe Schalke Ralf Fahrmann, ki je ubranil strela z bele točke nemškega reprezentanta Kevina Grosskreutza in Hrvata Ivana Perišića. Fahrmann je med vratnicama nasledil prvega nemškega reprezentančnega vratarja Manuela Neuerja, v Gelsenkirchen pa je prišel iz Frankfurta, kjer je branil vrste Eintrachta. V rednem delu igre so sicer več prikazali nogometaši Borussie, ki so skušali osvojiti svoj četrti superpokal.

Nemški superpokal, Gelsenkirchen:

Schalke 04 : Borussia Dortmund 4:3* (0:0, 0:0)

*po enajstmetrovkah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.