Raul: "Vrnil se bom v Madrid"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji napadalec Real Madrida Raul vztraja, da se bo nekoč vrnil v Madrid, od koder je pred leti odšel nekoliko preuranjeno.
Oglej si celoten članek

Raul je zadnji dve sezoni igral pri Schalkeju, sedaj pa se je odločil, da njegova prihodnost ni v evropskem nogometu. Kljub temu se 34-letnik želi nekoč vrniti h kraljevemu klubu. "Moj odhod iz Madrida je bil nekoliko preuranjen, toda vrnil se bom," je povedal Španec.

Raul je za Real Madrid zadnjič zaigral pred dobrima dvema letoma, ko je na obračunu proti Real Zaragozi prispeval gol za zmago svoje ekipe z 2:1. V karieri je zabil več kot 400 golov, in sicer 323 za Real, 44 za špansko reprezentanco in 33 za Schalke.

12. maja je v medije prišla novica, da je podpisal pogodbo z nogometnim klubom Al Ahli, ki nastopa v katarski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.