Raza odslej za Beljak

Foto: Žurnal24
Eden najboljših slovenskih hokejistov in kapetan slovenske reprezentance Tomaž Razingar bo naslednje leto nastopal za beljaški VSV. Raza je z Avstrijci podpisal enoletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Slovenski hokejist Tomaž Razingar bo kariero nadaljeval na avstrijskem Koroškem. Beljaški klub VSV je v četrtek sporočil, da je z 31-letnim kapetanom slovenske reprezentance podpisal enoletno pogodbo. V Beljaku so prepričani, da bo slovenski napadalec uspešno zapolnil vrzel po nepričakovanem odhodu Kiela McLeoda, ki je beljaško ekipo zapustil pred petimi dnevi.

Razingar je sezono 2009/10 začel v domačem jeseniškem klubu, kjer pa so z njim januarja prekinili pogodbo. Hokejist, ki je slovensko reprezentanco na domačem svetovnem prvenstvu v Ljubljani kot kapetan popeljal do prvega mesta in napredovanja v elitno skupino, je v drugem delu sezone igral za italijanski Brunico.

Beljak ne bo prva Razingarjeva postaja na severni strani Karavank. V sezoni 2007/08 je v ligi Ebel že igral za Innsbruck. Beljak je v prejšnji sezoni lige Ebel izpadel v četrtfinalu proti poznejšim finalistom iz Linza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.