''Razbijte hotel, Dinamo bo plačal vse''

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Zdravko Mamić, izvršni predsednik zagrebškega Dinama, je na valentinovi zabavi hrvaškega kluba spet ''zablestel'' v polnem sijaju.
Oglej si celoten članek

Kontroverzni Zdravko Mamić je na zabavi zagrebškega Dinama s prav posebnim govorom motiviral svoje nogometaše. ''To je izobraževanje. Ne moremo pričakovati, da bodo naši bratje, Fernandes, Soudani, Lima in Addy sledili našemu ritmu. A vi, kapetan Joe, Pivarić, Antonić, Halilović, naredite tako, da bo Zagreb ponorel,'' je zbrane goste nagovoril 54-letni izvršni predsednik hrvaškega prvaka.

''Preuredite diskoteko, zaprite kavarno, razbijte diskoteko, razbijte hotel. Dinamo in jaz bova vse plačala,'' je v navzočnosti ekipe, privržencev kluba in Združenja veteranov Bad Blue Boys še dejal Mamić.

Dinamo je po 22 odigranih kolih s tekmo manj na prvem mestu najmočnejše hrvaške lige, kjer ima pet točk prednosti pred drugouvrščenim Hajdukom iz Splita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:53 18. Februar 2014.

    Kreten!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.