Razbil Bentleyja in grozil policiji

Foto: EPA
Foto: EPA
Češki branilec David Limbersky je po zmagi nad Latvijo pregloboko pogledal v kozarec in povzročil prometno nesrečo
Oglej si celoten članek

Češki nogometni reprezentant David Limbersky, ki se je v soboto proti Latviji vpisal med strelce in Češki pomagal do uvrstitve na evropsko prvenstvo 2016, se je v četrtek zaletel z luksuznim avtomobilom Bentleyjem, vozil pa je v vinjenem stanju.

Enaintridesetletni kapetan čeških prvakov Viktorie Plzen se je nekaj po polnoči v četrtek zaletel v ograjo v Pragi, nato pa skušal pobegniti. Ob tem je grozil, da bo policiji, ki ga je videla na kraju nesreče, povzročil težave.

Limbersky je na avtomobilu povzročil 18.500 evrov škode, češka policija pa je ob tem sporočila še, da mu grozi tri leta zaporne kazni, če ga spoznajo za krivega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.