Razgaljena Vonnova razvnela svoje oboževalce

Foto: Epa lindsey vonn
Ameriška zvezdnica rada razvaja svoje sledilce.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn po koncu naporne olimpijske sezone, v kateri je dobila pet tekem za svetovni pokal in se okitila s smukaškim bronom v Pyeonhchangu, uživa zaslužene počitnice.

Američanka si je oddih privoščila v mestu greha, od koder se je svojim sledilcem oglasila z razgaljeno fotografijo in pripisom: "Končno sem našla nekaj sonca." Njeno objavo je všečkalo kar 140 tisoč sledilcev.

Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov se bo v prihodnji sezoni poskušala še približati rekordu Šveda Ingemarja Stenmarka, ki je v svoji karieri dobil 86 tekem za svetovni pokal. Vonnova je trenutno pri 82 zmagah.

Če bo 33-letnica tako uspešna kot lani, bi se lahko že v prihajajoči sezoni polastila rekorda, ki v karavani belega cirkusa velja že skoraj tri desetletja. Stenmark je zadnjo zmago v svetovnem pokalu dosegel v Aspnu februarja 1989.

Foto: Instagram  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:17 16. April 2018.

    Kaj se grebete. Ona se itak pali samo na črnce. Vi to niste, zato je vse brez veze.

  • 14:05 16. April 2018.

    In to je en črn gaćil...!!??

  • 13:29 16. April 2018.

    Dobra je,ni kaj.Vrhunska.Dobra postava,seksi,pa se lep obraz.Prava huda bejba.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.