Razkrit nor razlog, ki je Luki preprečil, da bi v živo gledal finale Evrolige

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Navijači Olympiacosa so bili glavni razlog, zakaj na tribuni v Kaunasu ni bilo Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Na finalni tekmi letošnjega zaključnega turnirja Evrolige v Kaunasu se je pričakovalo tudi košarkarskega superzvezdnika Luko Dončića, potem ko je nekdanji košarkar Real Madrida že po rednem delu zaključil NBA sezono in se je že vrnil iz Dallasa v Evropo. Toda na koncu kljub številnim najavam Luke ni bilo med gledalci.

Pri BasketNewsu so tako na dan tekme razkrili, da so jim viri potrdili, da bo na finalni tekmi zagotovo prisoten tudi nekdanji zvezdnik Real Madrida, ki naj bi prišel vzpodbujat svoje bivše soigralce v boju za evropski prestol proti Olympiacosu. Prav tako naj bi se tudi organizator turnirja in Evroliga pripravila, da v Kaunasu pogostita največjega ambasadorja evropske košarke na drugi strani luže.

Toda Dončič na koncu ni uspel obiskati Kuanasa, Eurohoopsov Aris Barkas pa je v dneh po zaključnem turnirju izvedel, da naj bi bila glavna težava v logistiki, saj izjemni Slovenec ni mogel pristati v Litvi. Osebno Lukovo letalo naj ne bi namreč imelo prostora za pristanek na letališču v Kaunasu, potem ko so ga popolnoma okupirala čarterska letala iz Grčije.

Fanatični navijači iz Pireja so namreč po Beogradu lani tokrat popolnoma zasedli tudi Kaunas. 5.000 grških navijačev si je tako ogledalo zmago svojih varovancev v polfinalu proti Monacu, medtem ko je še dodatnih 2.000 priletelo na nedeljski finale, ko je njihova ekipa po pravi drami izgubila veliko finale z Realom.

Luka tako ni mogel uživati v novem slavju svoje nekdanje ekipe, je pa po zmagi preko FaceTime klica kontaktiral svoje bivše soigralce, ki so v slačilnici proslavljali novo lovoriko. Iz ekipe, ki je leta 2018 pod vodstvom Dončiča prišla do evropske krone, so namreč v ekipi Reala še vedno Rudy Fernandez, Sergio Llull, Edy Tavares, Anthony Randolph in Fabien Causeur, ki so bili navdušeni nad čestitko svojega zvezdniškega prijatelja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:35 31. Maj 2023.

    Ni imel volje , da si ogledal v živo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.