Razkrito ime trenerja, ki prevzema evropskega nogometnega velikana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Rose bo novi trener Borussie Dortmund.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni prvoligaš Borussia Dortmund bo po koncu sezone za glavnega trenerja imenovala Marca Roseja, zdajšnjega stratega Borussie Mönchengladbach, so potrdili pri slednji na družbenih omrežjih.

Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, bo 44-letni Rose, ki je drugo leto pri Gladbachu, po koncu sezone zamenjal začasnega trenerja rumeno-črnih Edina Terzića. Rose ima pogodbo z zdajšnjim klubom do leta 2022.

Marco Rose je sicer kot trener osvojil dva naslova avstrijskega prvaka s Salzburgom, Gladbach pa je popeljal v ligo prvakov v svoji prvi sezoni v Nemčiji.

Foto: Profimedia Marco Rose

Dortmund je decembra prekinil sodelovanje z Lucienom Favrom, začasno pa ga je nasledil Terzić.

Dortmundska Borussia je trenutno šesta v domačem prvenstvu, enako število točk pa ima tudi Gladbach.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.