''Razlika med gospodom in bedakom''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Navijači Arsenala so opozorili na razliko med proslavljanjem zadetka Aarona Ramseyja in Robina van Persieja, ki sta v letošnji sezoni uspela zatresti mrežo svojega nekdanjega kluba.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram van persie ramsey Arsenal je v 13. krogu angleške Premier lige premagal Cardiff City (3:0), na tekmi pa se je dvakrat med strelce vpisal nekdanji nogometaš Cardiffa Aaron Ramsey.

Valižan se iz spoštovanja do svojega nekdanjega kluba svojih zadetkov ni veselil in si prislužil vsesplošno odobravanje, drugačen vtis pa je na navijače Arsenala pustil nekdanji topničar Robin van Persie, ki je zadetek proti svojemu nekdanjemu klubu proslavil z dvignjenimi rokami in stekel v objem trenerju Manchester Uniteda Davidu Moyesu.

Navijači Arsenala so razliko med obema nogometaša poimenovali ''razlika med gospodom in bedakom''.

Foto: EPA robin van persie

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.