Razpad sistema v drugem polčasu

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Košarkarji Krke so doživeli tretji poraz v drugem delu pokala Fiba. V četrtem krogu so bili brez moči na gostovanju pri izraelskem Maccabiju iz Rishon Le Ziona, ki je slavil z 79:61 (12:18, 30:36, 58:43).
Oglej si celoten članek

Novomeščani so "razpad sistema" doživeli v drugem polčasu, ko so v petnajstih minutah dosegli vsega trinajst točk in gostiteljem prepustili vodstvo iz prvega dela. Izraelski košarkarji - lani so bili polfinalisti tamkajšnjega prvenstva - so najvišjo prednost dosegli v 35. minuti po delnem izidu 43:15 (73:51).

Kljub tretjemu porazu, ob tem, da je Maccabi zmagal z višjo razliko kot Krka v Novem mestu, imajo varovanci novega trenerja Vladimirja Anzulovića - bila je to njegova prva tekma po odhodu Ivana Velića - še vedno teoretične možnosti za napredovanje v osmino finala. Na preostalih dveh tekmah bodo gostili finsko Katayo (27. 1.) in francoski Asvel (3. 2.).

Prvi strelec Krke v Izraelu je bil Ive Ivanov s 14 točkami, Matic Rebec je imel sedem podaj in 12 točk, Jure Lalić pa je zbral 10 točk. Krka je izgubila 24 žog, zadela le tri trojke iz dvanajstih poskusov, v podrejenem položaju pa je bila tudi pri skokih (28:30) ter podajah (16:24).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.