Razredčena konkurenca v Monte Carlu

Foto: EPA
Foto: EPA
Španec David Ferrer je zaradi poškodbe stegenske mišice odpovedal nastop na mastersu v Monte Carlu. Četrti igralec sveta se je poškodoval v finalu turnirja v Miamiju, kjer je po maratonskem dvoboju izgubil proti Škotu Andyju Murrayu.
Oglej si celoten članek

David Ferrer ne bo zaigral na prvem peščenem mastersu v letošnji sezoni v Monte Carlu. Španski tenisač, ki trenutno zaseda četrto mesto na lestvici ATP, je odločitev brez velikega pompa objavil na socialnem omrežju Twitter. ''Na žalost ne bom mogel nastopiti v Monte Carlu zaradi fizičnih težav,'' je zapisal Španec, ki ima na lestvici 585 točk prednosti pred rojakom Rafaelom Nadalom.

Ferrer upa, da bo nared za turnir v Barceloni, ki se začne 22. aprila. Španski veteran je nekdanji finalist turnirja v Monte Carlu - leta 2011 ga je premagal Nadal.

''Divja karta'' Monfilsu

''Divjo karto'' za nastop na turnirju v kneževini Monako je dobil povratnik na teniška igrišča Gael Monfils. Nekdanji tenisač prve deseterice trenutno zaseda 103. mesto na lestvici ATP. Francoz je v tem tednu zaigral na turnirju v Houstonu, kjer ga je v drugem kolu premagal Španec Nicolas Almagro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.