Razveljavili izključitev "krvniku Borata"

Foto: Žurnal24 Potem ko je Vickers zaustavil navijača, naj bi se mu varnostniki celo zahvalili.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Branilec Dorchester Towna Ashley Vickers je na ligaški tekmi zrušil vsiljivca, ki je bil oblečen v Boratove kopalke, in pomagal varnostnikom. Rdeči karton, ki mu ga je pokazal sodnik, je zdaj razveljavljen.
Oglej si celoten članek
Še enkrat si poglejte, kako je v Angliji "padel Borat". TUKAJ

Angleška nogometna zveza (FA) je v torek razveljavila rdeči karton nogometašu Dorchester Towna Ashleyju Vickersu. Vickers, ki je hkrati tudi trener omenjene ekipe, je zaslovel potem, ko je s pravim rokoborskim prijemom zrušil vsiljivca na tekmi proti Havant & Waterloovillu, a ga je sodnik zaradi te poteze izključil. Vickers se je nemudoma pritožil pri FA, svojo pritožbo pa utemeljil z besedami, da je "varnostnikom zgolj storil uslugo". Za Dorset Echo je Vickers še povedal:

"Šokiran sem bil nad odločitvijo, toda res je lepo videti, da so mi rdeči karton razveljavili. Zelo sem hvaležen klubu in FA."

Bila je le šala. V našem lokalnem pubu smo se v nedeljo za stavo dogovorili, da to storim.
Alan Young, navijač/Borat

Medtem se je oglasil tudi navijač Havanta, ki se je na zelenico podal v zelenem kostumu, v katerem nas je pred časom (in nas še vedno) navduševal Borat. Tudi on je pohvalil Vickersa in dodal, da ima talent za igranje ragbija:

"Varnostniki so bili prepočasni, toda Vickers me je precej dobro ujel. Moral bi igrati ragbi," je dejal navijač, ki sliši na ime Alan Young. "Bila je le šala. V našem lokalnem pubu smo se v nedeljo za stavo dogovorili, da to storim," je še dodal Young. A ta nedolžna stava mu je zdaj prinesla tudi pismo iz FA, ki ga dolži "neprimernega obnašanja".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.