Rdeči Marlboro pristal v košu

Foto: Žurnal24 V pogovru z Luisom Figom (levo) s katerim sta skupaj igrala pri Barceloni.
Robert Prosinečki, nakdanji nogometni virtuoz, danes pomočnik selektorja hrvaške reprezentance, je po omedlevici na kosilu prestal zdravniške teste. Težave s srcem so odpisali.
Oglej si celoten članek
 

Kariera

Prosinečki je v svoji karieri  igral za Dinamo, Crveno zvezdo, Real Madrid, Oviedo, Barcelono, Sevillo, Croatio Zagreb, Hrvatski Dragovoljac, Standard Liege, Olimpijo in Zagreb.

Mnogi so se bali, da bi legendarni Robert Prosinečki - med drugim je igral je tudi za ljubljansko Olimpijo - po slabosti in hladu, ki ga spreletela na enem od družinskih kosil, tako da je na kratko izgubil tudi zavest, lahko imel težave s srcem. Znano je namreč, da je "Veliki Žuti" kot ga radi kličejo v nogometnih krogih strasten kadilec.

Vendar so zdravniki po temeljitih dvomesečnih preiskavah srčne težave črtali. Za preplah je bila tako kriva želodčna bakterija. "Raziskave so se nekoliko zavlekle, vendar je zdaj jasno, da je za težave kriva Helio bakterija," je dejal doktor reprezentance dr. Jurica Rakić, potem ko je 40-letni Prosinečki opravil raziskave pod budnim očesom dr. Josipa Paladina. Kljub temu se še ne počuti dovolj dobro, da bi odšel na delo, zato bo dva tedna preživel z družino na Krku. "Če se v naslednjih dneh nekaj drastično ne spremni, ne bom odpotoval v Minsk. Reprezentanca bo morala oditi brez mene, saj se ne počutim dobro, zato se želim čim bolj pozdraviti. Seveda bomo v kontaktih, še vedno bom svetoval, vendar me proti Belorusiji ne bo na klopi," je dejal Prosinečki za Večernji list. "Nehal sem tudi kaditi. Rdeča Marlboro škatlica je pristala v košu," je dejal Žuti, potem ko je pokadil tudi dve na dan, opustil pa je tudi pitje njegove priljubljene pijače viski-kole.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.