Rdeči vrag bo odsoten pol leta

Foto: Epa Eric Bailly
Branilec Manchester Uniteda je moral na operacijo kolena.
Oglej si celoten članek

Branilec angleškega nogometnega prvoligaša Manchester Uniteda Eric Bailly bo po operaciji kolena z igrišč predvidoma odsoten pet do šest mesecev, je potrdil trener rdečih vragov Ole Gunnar Solskjaer.

Reprezentant Slonokoščene obale se je resno poškodoval na prijateljski tekmi proti Tottenhamu 25. julija na Kitajskem.

"Upamo, da se bo vrnil okrog božiča. Kirurg je z operacijo zadovoljen, upam, da bo tudi okrevanje potekalo po načrtih," je še dejal trener ManU.

Petindvajsetletnik je lansko sezono zaradi poškodb gležnja in kolena odigral le 18 tekem, zaradi poškodbe pa je izpustil tudi afriško prvenstvo to poletje.

Manchester United bo angleško prvenstvo premier league začel 11. avgusta na Old Traffordu proti Chelseaju.

Foto: Epa Eric Bailly

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.