Rdeči vragi prihajajo v Domžale

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
V četrtek ob 20.45 bodo nogometaši Domžal pred domačimi navijači odprli evropsko sezono. V 2. kolu kvalifikacij za Evropsko ligo k njim v goste prihaja Split z legendarnim trenerjem Ivanom Katalinićem na čelu.
Oglej si celoten članek

Prva ovira nogometašev Domžal na poti proti Evropski ligi bo Split. Domžalčani, ki so v slovenskem superpokalu v Ljudskem vrtu z 2:1 ugnali Maribor in si že prislužili prvo letošnjo lovoriko, bodo okrepljeni s samozavestjo, a po vsej verjetnosti prikrajšani za odličnega 22-letnega vratarja Nejca Vidmarja, ki se je poškodoval prav na superpokalni tekmi ob trku z Marcosom Tavaresem.

V goste prihaja tretjeuvrščeno moštvo iz lanske sezone RNK Split, ki bo sploh prvič v zgodovini kluba igralo v Evropi. Trener Dalmatincev, legendarni Ivan Katalinić, spoštuje Domžalčane in upa na neodločen rezultat: "Gre za zelo izkušeno ekipo z izkušenim trenerjem. So zelo neugoden nasprotnik, ki igra trdo, za žogo, nevarni so iz prekinitev. Upam, da bomo ostali neporaženi, menim pa, da so Slovenci vseeno favoriti."

V četrtek bo vroče tudi na tribunah, saj so Splitčani najavili, da bo nogometaše spremljala tudi navijaška skupina Rdeči vragi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.