Real hoče še Ibrahimovića

Foto: Žurnal24 Francka Riberyja čaka mesto v Realu.
Po dveh megalomaskih nakupih, Kakaja in Cristiana Ronalda, se Realov predsednik Florenitno Perez še kar ne ustavlja. Naslednji njegovi želji sta Zlatan Ibrahimović in Franck Ribery.
Oglej si celoten članek

Nič ne kaže, da bi se nora nakupovalna mrzlica madridskega Reala kanila ustaviti. Beli balet je namreč vrgel oko še na enega pregrešno dragega nogometaša, ki sliši na ime Zlatan Ibrahimović. Inter naj bi postavil podobno ceno, kot jo je Real plačal za Cristiana Ronalda, torej okrog 90 milijonov evrov. Cena je ohladila Barcelono, ki zdaj z Manchestrom in - seveda - Realom tekmuje za Francka Riberyja, ki stane okrog 75 milijonov evrov.

S Franckom se še pogovarjava,"
je o izvajanju svoje naloge povedal nekdanji francoski reprezentant Zinedine Zidane, ki si kruh sedaj služi kot svetovalec Florentina Pereza, predsednika madridskega Reala. "Franck je fantastičen igralec, ki ga čaka mesto v Realu. Igranje v tej ekipi je življenjska priložnost, ki je po mojem mnenju ne sme zavrniti," je prepričan Zidane, ki je Realov dres nosil med leti 2001 in 2006. "To je dobra priložnost za Francka. Samo odločiti se mora," je še dodal Francoz. "V ekipi združiti najboljše nogometaše na svetu ima pač svojo ceno," je številke pojasnil Zidane.

 

Ibrakadabra v številkah

Sedemindvajsetletni Šved balkanskih korenin Zlatan Ibrahimović je v 88 nastopih v najelitnejši italijanski ligi zabil 57 golov

Florentino Perez se ogreva tudi za Liverpoolovega vezista Xabija Alonsa, ki bi stal dobrih 20 milijončkov. Angleški mediji poročajo, da ima Perez za poletne nakupe na voljo 300 milijonov evrov. Njegovo geslo se glasi: najdražje stvari so najcenejše. Zakaj? Ker največji zvezdniki prinašajo obilne dohodke od prodaje vstopnic in boljše pogoje pri pogajanjih s pokrovitelji. Poleg pohajkovanja po nogometnem supermarketu Perez načrtuje tudi zmanjšanje nizozemske kolonije v Madridu. Tottenham je tako zainteresiran za usluge Klaasa-Jana Huntelaarja, za katerega bo moral odšteti 17 milijonov evrov. Arjena Robbena in Gabriela Heinzeja je kraljevi klub ponudil Liverpoolu kot kompenzacijo za Alonsa.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.