Real in Chelsea dosegla dogovor

Foto: EPA alvaro morata
Angleški nogometni prvak Chelsea je na svoji spletni strani potrdil, da se je z vodstvom Real Madrida dogovoril za prestop španskega reprezentanta Alvara Morate.
Oglej si celoten članek

Španski prvak bo za napadalca prejel 80 milijonov evrov. Morata in Chelsea se morata dogovoriti še o podrobnostih pogodbe, zatem 24-letnika čaka še zdravniški pregled. Prestop je medtem potrdil tudi Real Madrid.

Morata naj bi po po čim hitrejšem postopku zapustil pripravljalni tabor Reala v ZDA in odletel v London.

Britanski mediji poročajo, da bo Chelsea Morati ponudil petletno pogodbo, vsak teden bo prejel 150.000 funtov.

Morata je v zadnji sezoni na 43 tekmah za Real dosegel 20 golov ter osvojil ligo prvakov in španski državni naslov. Madridčani so napadalca od Juventusa odkupili pred letom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.