Real in Dallas naj bi se dogovorila o odškodnini za Dončića

Foto: Twitter Dallas Mavericks
Foto: Twitter Dallas Mavericks
Moštvo Dallas Mavericks, za katerega bo slovenski košarkar Luka Dončić igral v prihodnji sezoni lige NBA, ter njegov dosedanji klub Real Madrid naj bi se dogovorila o odškodnini.
Oglej si celoten članek

Po poročanju spletne strani Eurohoops se naj bi ta vrtela v višini okrog dveh milijonov ameriških dolarjev. Real uradno novice ni potrdil, je pa Dončića že izbrisal s seznama trenutne ekipe.

"Za nas je bil prvi izbor na letošnjem naboru," je o Dončiću dejal lastnik Dallasa Mark Cuban za medijsko mrežo Espn. Ta ocenjuje, da bo 19-letnik odigral le eno ali pa celo nobene tekme v poletni ligi severnoameriške lige NBA, saj mu želijo v Dallasu nameniti kar največ počitka po naporni sezoni, v kateri je osvojil vse, kar je bilo mogoče.

Dončič mora pred dokončnim prestopom v Dallas počakati še na pozitivni odgovor Mednarodne košarkarske zveze, pred podpisom pogodbe pa ga čaka še zdravniški pregled.

V minuli sezoni je bil med drugim proglašen za najkoristnejšega igralca (MVP) Evrolige. Po zmagi v najprestižnejšem evropskem košarkarskem tekmovanju je potem z Realom 19. junija osvojil še naslov španskega prvaka, nato pa se je v New Yorku udeležil nabora lige NBA. Tam ga je na tretjem mestu izbrala ekipa Atlanta Hawks, ki ga je nato v menjavi igralcev poslala k Dallas Mavericks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.