Real Madrid v karanteni, La Liga odložena!

Foto: Epa
Foto: Epa
Koronavirus se je razširil tudi med košarkarji madridskega Reala, prizadeti tudi nogometaši.
Oglej si celoten članek

Pozitiven je bil eden od članov prve ekipe košarkarjev Reala, glede na to, da si košarkarji in nogometaši delijo skupne prostore za trening v Valdebebasu, so zdaj vsi v karanteni. Španski mediji poročajo, da gre za ameriškega centra Treya Thompkinsa.

V samooskrbi Hokejist Jesenic pozitiven na koronavirus

Vodstvo Real Madrida je zato sporočilo, da se košarkarji in nogometaši ne bodo udeležili predvidenih tekem v španskem prvenstvu.

Skoraj istočasno je vodstvo španskega nogometnega prvenstva sporočilo, da je tekmovanje v prvi ligi prekinjeno za najmanj štirinajst dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.