Real obdržal stik z Atléticom

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid je na gostovanju premagal Levante (3:1). Valencia je ugnala Malago (2:1), Sevilla pa je bila boljša od Eibarja (1:0).
Oglej si celoten članek

Real Madrid je prebrodil krizo, ki jo je z izjavo po porazu proti Atlético Madridu zakuhal Cristiano Ronaldo, in na tekmi z Levantejem vpisal nove tri točke (3:1).

Za Madridčane je najprej zadel portugalski superzvezdnik, v zaključku tekme pa še Isco. Za drugi zadetek v domači mreži je z avtogolom v 38. minuti poskrbel Diego Marino.

Galaktiki imajo zdaj štiri točke manj od Atlética in devet manj od Barcelone, ki v četrtek gostuje pri Rayu Vallecanu.

Athletic Bilbao je doma premagal Deportivo (4:1). Domače je v vodstvo v 13. minuti popeljal Iker Muniain, v nadaljevanju pa je mrežo nasprotnika trikrat zatresel Aritz Aduriz.

Častni zadetek za goste je v 51. minuti tekme prispeval Oriol Riera. Athletic ima na lestvici točko zaostanka za šesto Celto, ki se po remiju z Villarrealom oklepa poslednje vozovnice v evropska tekmovanja.

Trener Valencie Gary Neville je po porazu v prejšnjem kolu proti Athleticu zabeležil peto zmago na zadnjih šestih tekmah. Malaga je povedla v 14. minuti, avtogol Carlosa Kamenija in zadetek Denisa Čeriševa pa je tehtnico preveseil v korist varovancev nekdanjega rdečega vraga.

Španska liga, 27, krog:

Athletic Bilbao : Deportivo La Coruna 4:1 (2:0)
Muniain (13), Aduriz (36, 53, 61)

Celta Vigo : Villarreal 0:0 (0:0)

Malaga : Valencia 1:2 (1:1)
Cop (14); Kameni (41/ag), Čerišev (50)

Sevilla : Eibar 1:0 (1:0)
Llorente (11)

Levante : Real Madrid 1:3 (1:2)
Deyverson (39); Ronaldo (34/11m), Marino (38/ag), Isco (90)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.