Real oddal točki ob odsotnosti Modrića in Ronalda

Foto: Epa real madrid
Real Madrid je na tekmi 3. kroga španske La Lige remiziral z Levantejem (1:1). Barcelona se je s petardo proti Espanyolu (5:0) odlepila na štiri točke razlike.
Oglej si celoten članek

Real Madrid si je privoščil nov posdrsljaj v lovu na Barcelono in ima po treh odigranih krogih točko manj kod Kataloncev. Ti se pravkar merijo z Espanyolom. Varovanci Zinedina Zidana so na Santiago Bernabéuu gostili Levante in iztržili le točko (1:1)

Goste je v 12. minuti srečanja v vodstvo popeljal Ivan Lopez Alvareu, izenačujoči zadetek pa je v 36. minuti zabil Lucas Vazquez. Pri Realu so poleg kaznovanega Cristiana Ronalda manjkali Luka Modrić, Keylor NavasBorja Mayoral in Raphael Varane.

Barcelona je v večerni tekmi premagala Espanyol. Lionel Messi je dosegel hat-trick, po enkrat sta zadela Gerard Pique in Luis Suarez. Atletico Madrid je gostoval pri Valencii, srečanje se je končalo brez zadetkov. Jan Oblak je igral celo tekmo.

Foto: Epa barcelona

La Liga, 3. krog:

Real Madrid - Levante 1:1 (1:1)
Vazquez 36.; Lopez 12

Valencia - Atletico Madrid 0:0

Sevilla - Eibar 3:0 (0:0)
Ganso 46., Yedder 76., Nolito 90.

Barcelona - Espanyol 5:0 (2:0)
Messi 26., 35., 67., Pique 87., Suarez 90.

LESTVICA:
1. Barcelona 9
2. Sevilla 7
3. Real Sociedad 6 (-1)
4. Leganes 6
5. Atletico Madrid 5
6. Real Madrid 5
...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.