Real opravil velik posel, brezplačno bo pripeljal zvezdnika

Foto: Epa
Foto: Epa
Nemški reprezentant se bo v Madrid preselil brez odškodnine.
Oglej si celoten članek

Antonio Rüdiger je danes podpisal štireletno pogodbo z Real Madridom je zapisal novinar David Ornstein, njegovo informacijo pa je potrdil tudi najznamenitejši strokovnjak za prestope Fabrizio Romano. Nemec bo v Realu prejemal med devet in deset milijoni letne plače, čaka pa ga tudi za zdaj neznani bonus za podpis pogodbe. Španci bodo njegovo odkupno klavzulo postavili na 400 milijonov.

Zdravniški pregled je dosedanji branilec Chelseaja že opravil, sklenjeni posel pa naj bi uradno objavili po finalu lige prvakov, kjer se bo Real pomeril z Liverpoolom. Nemec je pred petimi leti v London prišel iz Rome za 35 milijonov evrov.

Škandal Španija zgrožena nad besedami, ki jih je poslušal Realov Ukrajinec

"Položaj je takšen, da želi zapustiti klub. To mi je dejal v privatnem pogovoru. Klub in jaz smo naredili vse, da bi ga zadržali, ampak ne moremo se več boriti zanj zaradi trenutnih razmer," je že pred nekaj časa izjavil trener Chelseaja Thomas Tuchel. Londonski modri so imeli sicer v zadnjem času blokirane račune zaradi sankcij, ki jih je bil s strani britanskih oblasti deležen njihov lastnik Roman Abramovič.

"Ne moremo ga zadržati zaradi sankcij. Razumemo tudi Rüdigerja," je takrat izjavil Tuchel. 

Vrtoglava vsota Chelsea prodan za rekorden znesek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.