Real ostal brez dolgoletnega člana

Foto: EPA Belinelli Mačiulis Litva Italija EuroBasket četrtfinale Stožice Ljubljana
Slovenska reprezentanta Luka Dončić in Anthony Randolph sta ostala brez soigralca.
Oglej si celoten članek

Pred evroligaško tekmo med madridskim Realom in Fenerbahcejem se je od belega dresa kraljevega kluba poslovil Jonas Mačiulis. Litovski košarkar je v španski prestolnici igral od leta 2014, ko je v Madrid prišel iz grškega velikana Panathinaikosa.

"Danes je zame resnično težek dan, saj se moja in Realova pot razhajata. To je zame žalosten čas, odločitev pa je bila težka, saj so v teh sezonah trenerji, igralci, uslužbenci kluba postali moja družina. Skupaj z navijači so naredili, da sem se jaz in moja družina tu počutili domače," je ob slovesu od kluba na instagramu zapisal Litovec.

"Osvajal sem naslove, dobil prijatelje in spomine, ki bodo vedno ostali z mano. Nikoli ne bom pozabil na svojo pot v tem klubu. Vso srečo in ... Hala Madrid," je ob zahvali trenerjem, soigralcem in navijačem sklenil litovski košarkar.

Ta je v preteklosti igral še za Sieno, Olimpio Milano, Žalgiris in Nevežis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.