Real: Özil naš novi igralec!

Foto: Žurnal24 Po Samiju Khediri v Real prihaja nov nemški reprezentant. (Foto: Reuters)
"Özil podpisan!" kriči naslovnica spletnega portala madridskega športnega dnevnika As. Real Madrid in Werder Bremen naj bi se dogovorila za prestop Mesuta Özila. Cena: 15 milijonov evrov!
Oglej si celoten članek

Potem ko je nemški reprezentant Mesut Özil pri Werderju Bremnu celo zavrnil sodelovanje na enem izmed treningov, se je nemškemu Turku zdaj, kot kaže, le izpolnila velika želja. Iz pristanišča se za šest let seli v Real Madrid v zameno za 15 milijonov evrov. Vezist je bil eden izmed odkritij zadnjega svetovnega prvenstva, v španski prestolnici pa se bo pridružil rojaku Samiju Khediri, ki ga je "prehitel" le za nekaj tednov. Real mora urediti še zadnje papirje skupaj z Özilovim zastopnikom, preden bo njegov prestop tudi uradno potrdil. Na uradni spletni strani kluba že piše: "Mesut Özil, novi igralec Reala Madrida!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.