Real predstavil dokument: Kriv je United!

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik madridskega Reala je predstavil dokument, ki dokazuje, da je za neuspešen prestop Davida de Gee odgovoren Manchester United.
Oglej si celoten članek

Florentino Pérez nadaljuje z medijskim obračunavanjem z angleškim velikanom, potem ko sta kluba zamudila rok za prestop španskega vratarja Davida de Gee.

Predsednik Reala je gostoval na španski radijski postaji Cope, kjer je predstavil dokument, s katerim želi podpreti obtožbe na račun angleškega kluba.
Manchester United trdi, da je dokumente za De Geo poslal pravočasno, vendar jih v taboru španskega podprvaka niso uspeli pravočasno odpreti. 

Iz dokumenta, ki ga je predstavil Pérez, je razvidno, da so Madridčani dokumentacijo prejeli natančno ob polnoči, ko se je tako v Španiji kot v Angliji iztekel poletni prestopni rok, zato nogometaša niso mogli pravočasno prijaviti na španski nogometni zvezi.

Rdeči vragi so v uradni izjavi zapisali, da so bili dokumenti poslani ob 21:42, po naknadnih spremembah pa naj bi končna različica na Realov naslov priromala ob 23:58. Španski velikan je nato poskušal registrirati nogometaša, a je krovna nogometna zveza ob 00:28 - slabe pol ure po izteku roka - njegov poskus zavrnila.

Pérez je z novim dokumentom razkril, da je bil prenos dokumentacije izveden tik pred zdajci in ne dve minuti pred polnočjo, kot trdijo v Manchestru. Saga se nadaljuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.