Real pripeljal prvo okrepitev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španski napadalec se po dveh sezonah pri Juventusu vrača domov. A za koliko časa?
Oglej si celoten članek

Álvaru Morati gre na Euru odlično, do prve postave Španije pa se je prebil po odličnih predstavah v dresu Juventusa v zadnjih dveh sezonah, potem ko je bil na Apeninski polotok poslan s strani njegovega Reala

Madridčani so sedaj izkoristili v pogodbi zapisano pravico do odkupa in Morato za 32 milijonov evrov pripeljali domov. 23-letni napadalec se bo po koncu evropskega prvenstva in krajšem dopustu pridružil pripravam evropskih klubskih prvakov.

V konici napada bo imel Morata glavnega konkurenta v Karimu Benzemaju, tako da mu minutaža še zdaleč ni zagotovljena. Tako nekateri špekulirajo, da bo Real prodal napadalca, v Angliji so nekateri klubi zanj pripravljeni odšteti na desetine milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.