''Real prodal Di Marío, ker je pregrd''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nogometaš Barcelona Carles Rexach je prepričan, da se je Real Madrid za prodajo Ángela di Maríe odločil na podlagi nogometaševega izgleda.
Oglej si celoten članek

Carles Rexach, nekdanji trener, danes pa svetovalec katalonskega velikana, je delil svoje mnenje o prodaji Ángela di Maríe, ki ga je vodilna ekipa španskega prvenstva za 75 miijonov evrov odstopila Manchester Unitedu.

Rexach, ki je slabšo formo Lionela Messija pripisal nogometaševim prehranjevalnim navadam, je prepričan, da je Di María moral oditi zaradi svojega videza.

''Florentino Pérez se ozira po svetovnem trgu in si želi ekipe, ki jo bodo vsi občudovali. Ali me razumete, kaj hočem povedati? Ronaldo je paradni konj kluba. Pérez prodaja mednarodno blagovno znamko. Vicente del Bosque in Di María sta pregrda za Real Madrid. Drugačna sta od Tonija Kroosa in Jamesa Rodrigueza,'' je dejal Rexach.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.