Real sestavil seznam okrepitev

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Eden Hazard (Lille) Foto: Žurnal24 David Silva Foto: Žurnal24 Neymar da Silva (Santos - Brazilija) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Cesc Fabregas je očitno blizu vrnitvi v svoj matični klub. (Foto: Reuters)
Predsednik nogometnega velikana Reala iz Madrida Florentino Perez je napovedal, da namerava v poletnem prestopnem roku za okrepitve zapraviti okoli 200 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Španski športni dnevnik Marca piše, da je na vrhu seznama najbolj zaželenih okrepitev Reala iz Madrida vezist Valencie in španske reprezentance, 24-letni David Silva.

Florentino Perez je za prihod Silve pripravljen odšteti tudi 25 milijonov evrov. Reala zanima tudi 18-letni brazilski napadalec Neymar da Silva iz Santosa; njegov prestop pa naj bi bil vreden okoli 30 milijonov. Predsednik Reala ob tem meri še na Wayna Rooneyja (Manchester United), Francka Ribéryja (Bayern), Cesca Fàbregasa (Arsenal) in Edena Hazarda (Lille).

Lani je Real Madrid za okrepitve zapravil kar 265 milijonov evrov in v klub pripeljal osem novih igralcev, največji del tega denarja pa je bil namenjen prestopoma Cristiana Ronalda (94 milijonov evrov) in Kakája (65). A kljub okrepitvam je Real letos že izpadel iz Lige prvakov, v domačem prvenstvu pa je v boju za prvaka v minulem krogu na svojem stadionu Santiago Bernabeu z 0:2 izgubil proti Barceloni, ki je tako ušla na tri točke prednosti in naredila velik korak proti novi prvenstveni zvezdici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.