Real v lov na vezista iz bivše Juge

Foto: Epa
Foto: Epa
Aktualni evropski prvaki so krenili po nove okrepitve.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvak Juventus naj bi imel po poročanju domačih medijev na mizi ponudbo evropskega prvaka Real Madrida za bosanskega reprezentanta Miralema Pjanića. Mediji poročajo, da naj bi Real za 28-letnika ponudil 60 milijonov evrov.

Tržnica Mladi Slovenec se seli v Rusijo

Torinski športni časnik Tuttosport danes piše, da bi sicer stari dami denar po nakupu Portugalca Cristiana Ronalda, za katerega so v Torinu odšteli 112 milijonov evrov, prišel še kako prav, a je klubsko vodstvo zavrnilo ponudbo belih.

Video Ronaldo potreboval sedem minut za prvenec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.