Real za Neymarja ponuja 120 milijonov in zvezdnika

Foto: Epa
Foto: Epa
V Španiji znova selijo nezadovoljnega Brazilca.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Sporta, ta je novico objavil kot ekskluzivno, je madridski Real na PSG naslovil ponudbo za Neymarja. Parižani bi v zameno za Brazilca, ki ne želi več nositi dres dosedanjega kluba, prejeli 120 milijonov evrov ter hrvaškega reprezentanta Luko Modrića. Pri Sportu so še dodali, da Brazilec nad poslom ni navdušen, saj še vedno čaka na odločilno potezo Barcelone v katero se želi vrniti.

Predstavnik za medije pri PSG Yann Guerin ni želel odgovoril na poizvedovanje Sporta, tudi pri Realu še niso odreagirali na zapise. Kapetan hrvaške izbrane vrste sicer v sredo ni odpotoval z ekipo v Salzburg, pri kraljevem klubu so kot razlog navedli, da je bil po torkovem treningu preutrujen.

"Imel je manjšo fizično preobremenitev. Nič posebnega. Zdaj bo delal po posebnem programu, nato pa bo hitro normalno treniral," je dejala PR služba madridskega kluba. Triintridesetletni Modrić, ki ima z Realom sklenjeno pogodbo še za dve leti, ni bil dostopen za komentar.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.