Real zavrnil 200 milijonov evrov za Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Real je baje odbil mastno ponudbo Manchester Cityja za Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Predsednik španskega nogometnega velikana Real Madrid Florentino Perez je po poročanju španskega dnevnika As v poletnem prestopnem obdobju zavrnil bogato ponudbo lastnikov Manchester Cityja, ki so za portugalskega superzvezdnika Cristiana Ronalda ponujali kar 200 milijonov evrov.

Če bi se Ronaldo preselil na Otok k Cityju, bi postal najbolje plačani nogometaš na svetu z letno plačo v višini približno 20 milijonov evrov, je še poročal omenjeni časnik. Portugalčev prestop iz Manchester Uniteda v madridski Real iz leta 2009 je s 93,9 milijona evrov še vedno rekorden, z 12 milijoni letne plače pa sodi med najbolje plačane nogometaše na svetu. Odkupna klavzula za Ronalda sicer znaša kar milijardo evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.