Realove žene in dekleta

Foto: Žurnal24 Ronaldo in Irina Foto: Žurnal24 Sara Carbonero Foto: EPA Raul Albiol Foto: Youtube Xabi Alonso, poroka Albiola Foto: Youtube Lara Alvarez Foto: EPA Alvaro Arbeloa Foto: EPA caroline celico ricardo kaka Foto: EPA Aida Yespica Foto: Žurnal24 Gisela Dulko
V galeriji spoznajte žene in dekleta nekaterih Realovih nogometašev.
Oglej si celoten članek

Med slavnejše spremljevalke sodi partnerka Ikerja Casillasa Sara Carbonero.

Čeprav Sergio Ramos in Lara Alvarez uradno nista potrdila svojega razmerja, pa so ju fotografi na več lokacijah že opazili skupaj.

Cristiano Ronaldo in Irina Sheyk sta najverjetneje najbolj prepoznaven par znotraj Real Madrida.

Pred dnevi se je poročil Raul Albiol - z Alicio Roig.

Xabi Alonso se že dolga leta "drži" Nagore Aramburu.

Fernando Gago pristaja na športnice - hodi namreč z argentinsko tenisačico Giselo Dulko.

Tudi Mesut Özil in venezuelska misica Aida Yespica nista uradno potrdila svojega razmerja, toda fotografi so ju ujeli pri romantični večerji v Milanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.