Realovec z 200 km/h bežal pred policijo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kolumbijskega napadalca Jamesa Rodrigueza je ob prihodu na trening Real Madrida spremljalo policijsko vozilo, ki ga je pred tem ujelo pri vožnji z 200 km/h.
Oglej si celoten članek

''Ustavi, ustavi na desni!'' je ob prihodu v Realovo klubsko bazo Valdebebas po zvočniku vpil policist v avtomobilu znamke Opel Astra. 
Prizor v stilu hollywoodskega filma je bil posledica divje vožnje Jamesa Rodrigueza, ki je po avtocesti v bližini Madrida dirkal z 200 km/h. Pri tem so ga zasačili policisti v civilnem avtomobilu in se podali v lov za nogometašem.

A Rodriguez se za njihove pozive ni zmenil in pripeljal vse do Realovega trening centra, kjer mu je uspelo zapeljati v poslopje. Policiste so na vhodu ustavili klubski varnostniki, po obrazložitvi, kaj se dogaja, pa jim ni preostalo drugega, kot da jih spustijo naprej.

''Lovili smo ga pri vožnji z 200 km/h,'' je pojasnil eden od mož v modrem. Omejitev hitrosti na predelu, kjer je divjal nogometaš Reala, sicer znaša 120 km/h, ponekod celo manj.

Če bo spoznan za krivega, mu grozi odvzem vozniškega dovoljenja, kar se je nedavno zgodilo tudi njegovemu klubskemu kolegu Karimu Benzemaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:36 2. Januar 2016.

    Mogoče ga ni zastopil ko je vpil "Pull over, Pull over" in vpli nazaj "NO, NO it is sweater"...<br /><br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.