Realu in Atleticu enaka kazen kot Barci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Madridska velikana bi lahko ostala brez pravice do kupovanja nogometašev v letu 2016.
Oglej si celoten članek

Barcelona je zaradi nepravilnosti ob prestopih mladoletnih nogometašev izven EU s strani pristojnih organov dobila prepoved kupovanja igralcev v letu 2015. Katalonci tako pozimi niso mogli pripeljati okrepitev, podobna usoda jih čaka med poletjem.

Fifa pa naj bi v kratkem podobno kazen izrekla tudi za madridska velikana Real in Atlético, poroča španska radijska postaja El Larguero. Razlog kazni naj bi bil podoben kot pri Barceloni, torej "več nepravilnosti pri prestopih mladih nogometašev." El Larguero še dodaja, da naj bi Fifa že obvestila špansko nogometno zvezo o morebitnih kaznih za največja madridska kluba.

Da se bodo težko izognili sankcijam, je bilo odgovornim pri Realu očitno jasno že nekaj časa, saj so si v zadnjih mesecih zagotovili sluge DanilaMarca Asensia in Lucasa Silve

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.