Realu pomagal ''ofsajd'' Sociedada

Atlético Madrid je s porazom v 27. kolu španske nogometne lige, kjer ga je premagal Real Sociedad (1:0), izgubil drugo mesto na lestvici La Lige. Posnetek edinega zadetka na tekmi je razkril, da je Real Madrid mestnega tekmeca prehitel tudi s pomočjo offsida Xabija Prieta.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid je po porazu proti Real Sociedadu nazadoval na tretje mesto španske nogometne lige, na drugem pa ga je zamenjal mestni tekmec Real Madrid. Galaktiki imajo po novem točko prednosti pred varovanci Diega Simeoneja, zadnjo zmago pa so po zaslugi dveh zadetkov Cristiana Ronalda zabeležili proti Celti de vigo (2:1).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.