Realu so znižali kazen

Foto: EPA
Foto: EPA
Madridski klub bo že v poletnem roku lahko kupoval nove igralce.
Oglej si celoten članek

Mednarodno športno razsodišče v Lozani je španskemu Realu Madridu zmanjšalo kazen, prepoved sklepanja novih pogodb, ki mu jo je zaradi nepravilnosti pri podpisovanju pogodb s tujimi mladoletnimi igralci izrekla Mednarodna nogometna zveza. Zimski prestopni rok je za galaktike izgubljen, zato pa bodo lahko nove igralce kupovali v času poletnega.

Klub iz Madrida jo je tako odnesel precej bolje kot Barcelona v podobnem primeru. Športno razsodišče je prav tako zmanjšalo denarno kazen, in sicer s 336.000 evrov na 224.000 evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:38 20. December 2016.

    pa naj še kdo reče ,da reala ne ujčkajo vsi po vrsti.lahko je na tak način biti na vrhu.očitno vse …

  • 18:21 20. December 2016.

    Saj drugega ni bilo za pricakovati. Real Madrid ima veze povsod, pa se denarja za podmazat ne manjka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.