Rebec ostal v Domžalah zaradi denarja

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Košarkarski klub Helios Domžale je davi predstavil svojo plat zgodbe o tem, zakaj mladi košarkar Matic Rebec ni prestopil ljubljanski Union Olimpiji.
Oglej si celoten članek

Razlog so neustrezne finance, saj je bila po mnenju uprave Heliosa odškodnina za igralca, ki jo je ponujala Union Olimpija, neprimerna, so davi sporočili iz kluba. Pri Domžalah se trenutno aktivno ukvarjajo s prenovo in dodajajo, da je Rebec tudi odličen vzornik za mlade in vodja ekipe.

Želijo mlado, atraktivno ekipo

Kot pravijo v Heliosu, so razpletu, da Matic Rebec ostane v Domžalah, botrovala tri dejstva: "Odškodnina za Rebca ne dosega tržne vrednosti, ki jo ima ta talentiran igralec, Olimpija niti ne more zagotoviti ustreznega financiranja odškodnine in kot tretje, nova ideja o mladem, svežem in atraktivnem timu zahteva ravno takšnega vodjo ekipe, kot bo Matic Rebec."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.