Red Bull neuspešen v celinskem pokalu

Foto: Žurnal24 Od celinskega pokala so se poslovili tako Založani kot tudi Salzburžani.
Moštvo Red Bull Salzburg, lanski avstrijski hokejski prvak in eden od favoritov letošnje lige Ebel, je končal nastope v evropskem celinskem pokalu. Izgubili so proti gostitelju AaB Ishockeyju (4:2).
Oglej si celoten članek

Na turnirju drugega kroga v danskem Aalborgu, kjer je nastopila tudi zaloška Slavija, so sinoči v odločilni tekmi domači hokejisti premagali Red Bull s 4:2 (1:0, 2:0, 2:1). AaB Ishockey si je tako zagotovil prvo mesto in nadaljevanje tekmovanja.

Aalborg si je z zmago zagotovil igranje na turnirju tretjega kroga med 16. in 18. novembrom v Grenoblu. V skupini E bosta poleg domače francoske ekipe nastopila še zmagovalca preostalih predtekmovalnih skupin drugega kroga, nizozemski Tilburg in Kazahstanski Kazinc Torpedo. Iz te skupine pa na finalni turnir v Rigi od 4. do 6. januarja 2008, kamor sta že neposredno uvrščena domača Riga 2000 in ruski Bars Kazan, vodita prvo in drugo mesto.

Založani so na Danskem doživeli dva poraza, z 0:8 proti Salzburžanom in 2:4 proti domačinom, v zadnji tekmi pa so s 4:2 premagali Coventry, tako da so svoje letošnje evropske nastope končali s tretjim mestom v skupini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.