Red Bull: "Sranje se pač dogaja"

Foto: Žurnal24 Uradno sta se Sebastian Vettel in Mark Webber pobotala. (Foto: Redbullracing.com
Sranje se dogaja. To je sporočilo fotografije, ki jo je javnosti posredoval Red Bull, potem ko sta si Mark Webber in Sebastian Vettel segla v roke in obljubila, da se dogodek z VN Turčije ne bo več zgodil.
Oglej si celoten članek

V četrtek so se v Red Bullovi tovarni v Milton Keynesu sestali dirkača Sebastian Vettel in Mark Webber ter vodja moštva Christian Horner in svetovalec Helmut Marko, da bi zgladili nesoglasja po nedeljskem trčenju. "To je bil pozitiven pogovor, s katerim smo potegnili črto pod incident, ki se je zgodil v 40. krogu VN Turčije. Ekipa je zdaj osredotočena le še na naslednjo dirko, ki bo v Kanadi," so zapisali v sporočilu za javnost, ki so mu priložili fotografijo pobotanih dirkačev, ki pozirata v slogu "sranje se pač dogaja" (shit happens).

Foto: Žurnal24

"Imeli smo odlično izhodišče za dvojno zmago in zato ni dobro, kar se je zgodilo. Zelo mi je žal, da sva izgubila vodstvo," se je vendarle opravičil Vettel, ki je sprva zanikal krivdo za trčenje in je Webbru celo sugeriral, kakšen norec je. "Z Markom sva dirkača in sva dirkala. Sva profesionalca in zaradi tega ne bova spremenila odnosa. Imamo dobro ekipo in smo zelo samozavestni. Komaj čakam na VN Kanade." Webber, ki vodi v skupnem seštevku, je ohranil svoje stališče: "Škoda je velika, saj smo izgubili možnost za zmago. V tem športu se to dogaja, a se ne bi smelo. S Sebom bova poskrbela, da se kaj takega ne bi več zgodilo in da bova še naprej dobro sodelovala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.