Redknapp bo reševal QPR

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vodstvo angleškega nogometnega moštva v premier league QPR je zaradi slabih izidov z mesta trenerja v petek razrešilo 49-letnega Valižana Marka Hughesa, danes pa na položaj imenovalo nekdanjega prvega moža Tottenhama Harryja Redknappa.
Oglej si celoten članek

Londonska ekipa QPR je na zadnjem mestu v Premier league, na dosedanjih dvanajstih tekmah pa še ni okusila slasti zmage. Zbrala je štiri neodločene izide in doživela osem porazov.

Harry Redknapp je junija moral zapustiti Tottenham, zdaj pa je s QPR podpisal dve in pol letno pogodbo. "Redknapp ima lepe dosežke v premier ligi in je točno to, kar smo iskali, da bo pomagal klubu zapustiti zadnje mesto na lestvici," je po podpisu pogodbe dejal predsednik QPR Tony Fernandes, Redknapp pa je dodal: "Moštvo ima velik potencial, a zaradi različnih razlogov se doslej vse ni odvijalo kot so v klubu pričakovali."

Redknapp bo danes na tribuni, ko se bo QPR pomeril z Manchester Unitedom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.