Redknapp na klopi Ukrajine?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko je selektorsko mesto nogometne reprezentance Ukrajine zavrnil Andrej Ševčenko, so predstavniki zveze poslali ponudbo za glavnega moža reprezentance na drug naslov ...
Oglej si celoten članek

Andrej Ševčenko je ponudbo zavrnil v ponedeljek, saj naj ne bi imel dovolj izkušenj za selektorsko mesto. Kar ne čudi, saj se nekdaj odlični napadalec še ni preizkusil niti v vlogi trenerja.

Harry Redknapp je brezposeln že pet mesecev, vse odkar je izgubil službo pri Tottenhamu. 65-letni angleški trener naj bi nasledil Olega Blohina, ki je Ukrajino vodil na letošnjem domačem Euru 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.