Reina razkril: njegova pižama je dres Balotellija

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski vratar Pepe Reina je pred nekaj več kot dvema tednoma postal prvi vratar v zgodovini, ki je na uradni tekmi ubranil enajstmetrovko Mariu Balotelliju.
Oglej si celoten članek

V slogu lovcev, ki nosijo spominska obeležja svojih največjih trofej, je Pepe Reina bizarno postopal po tekmi z AC Milanom, kjer je ob zmagi Napolija uspel ubraniti enajstmetrovko Mariu Balotelliju.

Tako je postal sploh prvi vratar, ki je uspel pri strelu z bele točke ustaviti "Super Maria", italijanski reprezentant pa je Špancu po tekmi na San Siru predal tudi svoj dres. A če bi vedel, za kaj ga bo Reina uporabil, bi si verjetno premislil.

"Ko sem Mariu ubranil enajstmetrovko, si nisem mogel pomagati, da mu ne bi rekel za dres. To je bil zgodovinski trenutek," je italijanskim medijem razkril Reina, a nato šel še dlje: "Dal mi ga je, jaz pa sem ga prinesel domov in si ustvaril nenavadno pižamo. Spim v njegovem dresu s hlačkami Napolija!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.